Purre z natki i czosnku

Purre z natki i czosnku

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ziemniaki

    ok1kg
  • natka pietruszki

  • czosnek

  • śmietana 12%

  • masło

  • sól czosnkowa

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować.Zmielić razem z czosnkiem,łyżką masła i natką.Dodać śmietanę (do uzyskania odpowiedniej konsystencji),doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

mala2021

04.04.2012 08:01
ciekawe

Piotr24

26.08.2011 19:14
muszę spróbować

FAFIK

20.07.2011 21:19
Super wygląda!

Jolanta40

20.09.2010 16:52
niezłe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat