Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Purre z natki i czosnku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki ok1kg
natka pietruszki
czosnek
śmietana 12%
masło
Sól czosnkowa jodowana Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Purre z natki i czosnku

Ziemniaki ugotować.Zmielić razem z czosnkiem,łyżką masła i natką.Dodać śmietanę (do uzyskania odpowiedniej konsystencji),doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 04.04.2012 08:01
ciekawe
Piotr24 26.08.2011 19:14
muszę spróbować
FAFIK 20.07.2011 21:19
Super wygląda!
Jolanta40 20.09.2010 16:52
niezłe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak