Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mięsno ryżowe kotlety w sosie smietanowo- koperkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 300 gram
ryż 1 torebka
śmietana 250 mililitrów
koper 10 gram
sól do smaku
jajko 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: mięsno ryżowe kotlety w sosie smietanowo- koperkowym

Z mięsa , ugotowanego ryżu i jajka wyrabiamy masę. W rondlu rozgrzewamy śmietane dodajemy do niej posiekany koperek, przyprawiamy . Kotlety obsmażamy , zaleamy sosem dusimy 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

goofy9 31.08.2010 20:28
A GDZIE NA TYM ZDJĘCIU ZNAJDUJE SIĘ TO WSZYSTKO O CZYM MOWA W PRZEPISIE??

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak