mięsno ryżowe kotlety w sosie smietanowo- koperkowym

mięsno ryżowe kotlety w sosie smietanowo- koperkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone

    300 gram
  • ryż

    1 torebka
  • śmietana

    250 mililitrów
  • koper

    10 gram
  • sól

    do smaku
  • jajko

    1 sztuka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Z mięsa , ugotowanego ryżu i jajka wyrabiamy masę. W rondlu rozgrzewamy śmietane dodajemy do niej posiekany koperek, przyprawiamy . Kotlety obsmażamy , zaleamy sosem dusimy 15 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

goofy9

31.08.2010 20:28
A GDZIE NA TYM ZDJĘCIU ZNAJDUJE SIĘ TO WSZYSTKO O CZYM MOWA W PRZEPISIE??

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat