Przepis i sposób przygotowania na: Bułki śniadaniowe z pełnego ziarna
Kroki postępowania
Pieczemy 25 minut w 180 stopniach.
drożdże świeże | 25 g |
mleko | 100 ml |
miód płynny | 2 łyżeczki |
mąka pełnoziarnista | 250 g |
mąka pszenna | 250 g |
woda | 150 ml |
oliwa | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
słonecznik łuskany | 1 łyżka |
siemię lniane | 1 łyżka |
len złoty | 1 łyżka |
otręby gryczane | 1 łyżka |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: