Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Patelnia różności

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 6 szt
pomidory 3 sztuki
cebula 1 sztuka
pieczarki 200 gram
cukinia 1 mała
olej do smażenia
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Patelnia różności

Rozgrzewamy oliwę, na oliwe wrzycamy cebulę pokroiona w kostkę , a następnie cukinię i pieczarki również pokroione w kostkę . Chwilę smażymy dodajemy pomidora oraz parówki pokroione w plastry. Smażymy 15 minut , wszystko przyprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iza15 17.12.2011 18:16
dobre ,wszystko zrozumiałe
goofy9 31.08.2010 20:26
KOMPLETNIE NIE ROZUMIĘ TEGO PRZEPISU I ZDJĘĆ DO NIEGO

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak