Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz wielkanocny

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 30 dag
cebula 1 duża
pieczarki 15 dag
koncentrat pomidorowy 1/2 słoika małego
sos sojowy 1/2 łyżeczki
natka pietruszki
olej do smażenia
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat
masło roślinne 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz wielkanocny

Kroki postępowania

1
Wątróbki myjemy kroimy na mniejsze kawałki. Na rozgrzaną patelnię dać wątróbki oraz posiekaną cebulę. Smażymy na średnim ogniu.
Krok 1 - Gulasz wielkanocny  foto
6
Pod koniec smażenia dodajemy sól , pieprz oraz sos sojowy , całość lekko wymieszać . Następnie mieszamy roztopione masło z koncentratem pomidorowym i łączymy z potrawą mieszamy z posiekaną natką pietruszki.
Krok 2 - Gulasz wielkanocny  foto
7
Następnie gotowy gulasz dajemy do wydrążonego chlebka lub bułki .
Krok 3 - Gulasz wielkanocny  foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edytazaw89@wp 04.04.2017 21:14
Wygląda pysznie
berys18 12.06.2015 07:52
moje smaki, takie lubię
Pani Domu 02.04.2015 07:13
smaczne mięsko
gacopierz23 29.03.2015 23:00
niedługo wypróbuje
Jagódka77 27.03.2015 11:58
wygląda bardzo apetycznie
Damiano
Damiano 27.03.2015 09:23
Pyszne danie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak