Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente.
Boczek pokroić w paseczki i podsmażyć na oliwie. Śmietankę podgrzać, dodać ser pleśniowy typu gorgonzola oraz serek topiony - lekko zagotować, cały czas mieszając aby sery się roztopiły. Do gotowego sosu dodać wcześniej przesmażony boczek. Doprawić do smaku świeżo zmielonym pieprzem i solą. Makaron wymieszać z sosem. Całość oprószyć pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    w mojej kuchni

    pyszne jedzonko do zjedzenia
  • 0
    logotyp-z-tlem
    Opublikowano

    justynkag

    Dawno robiłam a bardzo lubię.Super
  • 0
    murzynki
    Opublikowano

    Internetowa Kuchnia

    Przepyszne masz te dania! ;) jem oczami
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    świetne danie , już bym jadła....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    pychotka :)))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mami93

    pyszności :)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    PRzepiękne danie i napewno bardzo smakowite!:))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !