Wątróbka z cebulą

Wątróbka z cebulą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wątróbki z kurczaka

    1 kg
  • sól, pieprz

    do smaku
  • margaryna

    1/2 szt
  • mąka

    3-4 łyżki
  • cebula biała

    4-5 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć przyprawami i mąką.Usmażyć na margarynie. Cebule obrać, pokroić w piórka.
Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić. Dodać wątróbkę i dusić 10 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IwonaKa

31.08.2013 12:03
uwielbiam wątróbkę,pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat