Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 1 kg
sól, pieprz do smaku
margaryna 1/2 szt
mąka 3-4 łyżki
cebula biała 4-5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć, oprószyć przyprawami i mąką.Usmażyć na margarynie. Cebule obrać, pokroić w piórka.
Margarynę rozgrzać na patelni, włożyć cebulę, zeszklić. Dodać wątróbkę i dusić 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 31.08.2013 12:03
uwielbiam wątróbkę,pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak