Przepis i sposób przygotowania na: Kaszotto mięsno-warzywne
Kroki postępowania
Marchew obieramy i kroimy w półplasterki.
Paprykę kroimy w kostkę.
kasza gryczana | 150 g |
polędwica wieprzowa | 150 g |
pieczarki | 200 g |
marchew | 150 g |
cebula | 1 szt |
papryka czerwona | 50 g |
bulion wołowy | 300 ml |
sos sojowy | 2 łyżki |
ocet balsamiczny | 1 łyżeczka |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Imbir mielony Prymat | |
kolendra mielona | |
Czosnek suszony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: