Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
jabłko 1 szt
cebula 1 szt
szczypiorek 1 łyżka
oliwa 2-3 łyżki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
cukier ok.1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej z jabłkiem

Kapuste odsączamy z soku. Jabłko i cebulę kroimy w kosteczkę, szczypiorek siekamy.

Dodajemy oliwę, przyprawy i cukier, mieszamy.

Wkładamy do lodówki na 30 minut.

Smacznego!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak