Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowana cukinia z sosem greckim
Kroki postępowania
Rozgnieć twaróg, dodaj do niego śmietanę, pietruszkę, posól i wymieszaj.
cukinia | 4 sztuki |
mięso mielone | 500 gram |
fasola czerwona z puszki | 0,5 puszki |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat |
twaróg | 250 gram |
śmietana 18 proc | 200 gram |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: