Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kotlety mielono-czosnkowe

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 500 gram
jajko 1 sztuka
czosnek 5 ząbków
olej do smażenia
bułka czerstwa 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Kotlety mielono-czosnkowe

Mięso mielone,przeciśnięty przez praskę czosnek, jajko, i odciśniętą bułkę z przyprawą wyrabiamy na jednolitą masę . Formujemy kotlety. Panierujemy w bułce tartej smażymy na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 12.08.2010 15:31
Ale fotek , kotlety super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak