Przepis i sposób przygotowania na: Groszek z mozzarellą, czyli pieczony schab z "wkładką"... :)
Kroki postępowania
SMACZNEGO!
schab bez kości | 900 g |
groszek mrożony | 200 g |
serek topiony | 50 g |
masło | 1 łyżka |
mozzarella w kulce | 1 szt |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
oliwa | 1 łyżeczka |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: