Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z piklinga

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzybki marynowane kilka szt
bryndza 5 łyżek
cebula 1 szt
pikling kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z piklinga

Piklingi obrać ze skóry i ości, dodać bryndzę, drobno pokrojoną cebulę i marynowane grzybki. Dokładnie wymieszać na jednolitą masę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak