Pasta z piklinga

Pasta z piklinga

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • grzybki marynowane kilka szt

  • bryndza

    5 łyżek
  • cebula

    1 szt
  • pikling

    kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Piklingi obrać ze skóry i ości, dodać bryndzę, drobno pokrojoną cebulę i marynowane grzybki. Dokładnie wymieszać na jednolitą masę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat