Przepis i sposób przygotowania na: Przepis dnia IV, odc. 9: Morszczuk z salsą salami
Kroki postępowania
Kroimy cebulę, salami oraz pomidory suszone. Następnie kroimy czosnek, siekamy natkę pietruszki i kapary.
filet z morszczuka | 4x160 g |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 2 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyżki |
masło klarowane | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 pęczek |
chrzan tarty |
cebula | 1 szt. (kostka) |
czosnek | 2 ząbki (plastry) |
salami | 100 g |
pomidory suszone Smak | 6 szt. (paski) |
kapary całe Smak | 1 łyżka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: