Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wiśnie pod bazą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

wiśnie bez pestek 400 gram
cukier 100 gram
białko 5 sztuk
likier kokosowy 2 kieliszki

Przepis i sposób przygotowania na: wiśnie pod bazą

wiśnie wkłaamy do naczynia żaroodorngo,zalewamy likirem. Z białek i cukru sporzązamy pianę. Wlewamy ją na wisnie zapikamy 30 minut w 180 stopniach

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Joanna108
Joanna108 24.10.2011 09:01
to może być rewelacja :)
maryśka 03.05.2011 12:22
fajny pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak