smażony łosoś

smażony łosoś

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • przyprawa do ryb

  • sok z cytryny

  • olej do smażenia

  • masło do smażenia

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

filet z łososia pokroić na mniejsze kawałki następnie przyprawić go i skropić sokiem z cytryny. odstawić na 1-2 do lodówki. następnie smażyć na oleju rozpuszczonym z masłem na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

moniczka1

28.01.2011 16:00
pyszności

Ania67

03.12.2010 21:47
wygląda smakowicie

iwa643

12.08.2010 10:35
pyszna rybka

Agnieszka_B

12.08.2010 09:55
Same smakowitości:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat