Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paszteciki z łososia

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica łososiowa 2 puszki
mąka 35 dag
sól 1 łyżeczka
woda zimna 150 ml
masło 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Paszteciki z łososia

Z mąki, soli, wody oraz masła wyrobić ciasto na stolnicy, a następnie wstawić do lodówki na 1/2 h. Polędwicę z łososia z puszki przełożyć wraz z sosem do miseczki, rozdrobnić widelcem i wymieszać. Ciasto rozwałkować, wycinać okręgi, które następnie pokroić na 8 części, na każdy nakładać porcję farszu i zwijać paszteciki. Piec w temp. 180 st, do lekkiego zrumienienia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 14.04.2015 23:09
Na pewno smaczne.
JOANNA16 12.03.2015 14:37
super paszteciki
Jadwiga/Jaga85 08.03.2015 16:19
Przepis zabieram i na pewno zrobię!
Bernadeta1 08.03.2015 15:32
pysznie wyglądają
kloruś 08.03.2015 10:08
Pycha! częstuje się!
agnieszka214 07.03.2015 23:35
bardzo apetyczne mnima
Magda60 07.03.2015 23:18
pomysl swietny na takie polaczenie
dodi 07.03.2015 21:59
pyszne polecam :D
Małgorzata Pin 07.03.2015 21:41
Bardzo ładnie wyglądają.
Kuchenka 07.03.2015 20:31
pyszniutko wyglądają
luna76 07.03.2015 20:23
bardzo apetyczne rogaliki !!! :)
Ada-Gaba 07.03.2015 20:20
pyszna przekąska
2milutka 07.03.2015 20:18
fajny pomysł!
Wiktoria29 07.03.2015 19:33
super pomysł
wwwiolka 07.03.2015 18:40
Bardzo fajny przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak