Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane pastą z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek kwaszony 2 sztuki
majonez 1 łyżka
makrela 1 w oleju
jajko ugotowane na twardo 8 szt
cebula 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane pastą z makreli

Jajka przeciąć na pół, wydrążyć żółtka. Makrelę wyłożyć do miseczki i rozdrobnić na kawałki, dodać drobno posiekaną cebulkę, pokrojone w kostkę ogórki, żółtka, majonez, sól i pieprz. Wszystko delikatnie zamieszać. Pastą faszerować białka ugotowanych jajek.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia/tubisiek 04.06.2013 22:06
fajny pomysł!
[email protected] 29.01.2013 22:13
uwielbiam takie proste przepisy
czekoladka_m 29.01.2013 14:59
bardzo lubię pastę z makreli:)
Katarzyna59 11.07.2012 18:18
apetyczne
kuklik 16.04.2012 10:18
wspaniałe
Iwusia 04.04.2012 23:16
uwielbiam makrelę, lubię jajka i majonez wiec to coś dla mnie :]
Iwona51
Iwona51 10.11.2011 08:11
uwielbiam jajka faszerowane
ilka_86 02.09.2011 08:40
pyszna pasta
MAR3STA 04.02.2011 17:21
smaczne;)
justyna111 29.09.2010 16:40
ciekawe
Lidia11 29.09.2010 16:05
super
iwa643 23.08.2010 12:42
smaczne
pauluna
pauluna 23.08.2010 12:19
ciekawe
marzencia2007 23.08.2010 11:09
jadlam takie sa super!
plocia 17.08.2010 09:26
z makrelą musi być pyszne
Monika193
Monika193 16.08.2010 16:49
mój mąż już poszedł jajka gotować, heheh

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak