Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Galantyna z szynką i jajkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szynka konserwowa 200 gram
ogórki konserwowe 2 sztuka
jajko 2 sztuka
kukurydza konserwowa 100 gram
Żelatyna wieprzowa Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Galantyna z szynką i jajkiem

Kroki postępowania

1
Ugotowane jajka kroimy w plastry i kładziemy na dno miski.
Krok 1 - Galantyna z szynką i jajkiem foto
2
Szynkę kroimy w kosteczkę i wrzucamy do miski.
Krok 2 - Galantyna z szynką i jajkiem foto
3
dodajemy pokrojonego w kostkę ogórka i kukurydzę
Krok 3 - Galantyna z szynką i jajkiem foto
4
Żelatynę rozpuszczamy w wodzie według przepisu na opakowaniu. Zalewamy nią produkty.
Krok 4 - Galantyna z szynką i jajkiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak