Składniki:
łopatka bez kości | 65 dag |
boczek parzony | 15 dag |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki/płaskie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawy | 3 łyżeczki/w opisie |
woda zimna | 200 ml |
łopatka bez kości | 65 dag |
boczek parzony | 15 dag |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 2 łyżeczki/płaskie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
przyprawy | 3 łyżeczki/w opisie |
woda zimna | 200 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: