KOTLET SCHABOWY

KOTLET SCHABOWY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    1
  • śmietana

    3 łyżki
  • KOTLETY WIEPRZOWE

    6
  • sól i pieprz

    DP SMAKU
  • bułka tarta

    3/4 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajko ubić ze śmietaną. Bułkę tartą wymieszać z solą i pieprzem. Kotlety lekko rozbić, a następnie panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć na złoto na oleju. Pod koniec smażenia dodać łyżkę masła

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Barbara55

11.09.2011 13:01
lubię bardzo

kielcok1

03.07.2011 15:14
dziś mam na obiad lubię schabowe

Magdalena/26Mooi

20.04.2011 17:19
super!

rakow2

14.03.2011 15:17
niesamowite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat