Przepis i sposób przygotowania na: MAJONEZ DOMOWY W DWÓCH WERSJACH
Żółtka wlewamy do wysokiego naczynia ,dodajemy wszystkie przyprawy i ucieramy tak jak poprzedni.Na koniec doprawiamy do smaku.
białko | 2 szt |
musztarda | 1 łyżeczka |
cukier drobny | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
olej rzepakowy | 1 szkl |
sól | do smaku |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier drobny | 1 łyżeczka |
musztarda | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1-2 łyżki |
olej rzepakowy | 1 szkl |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: