Przepis i sposób przygotowania na: PIEROGI Z MIĘSEM GOTOWANYM
Kroki postępowania
Jak ciasto odpocznie to należy je rozwałkować i wykrawać szklanką krążki.
mąka pszenna | 3 szkl |
gorąca woda | 1 szkl |
kolendra | 1 łyzka |
sól | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 2 łyżki |
mięso gotowane | 300 gram |
cebula | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
bulion | 3 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: