Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrela na kanapkę

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 300 gr
cebula 1 szt
Chili pieprz cayenne mielone Prymat do smaku
oliwa 1 łyżka
ogórek konserwowy 2 szt
chleb wieloziarnisty 2 kromki

Przepis i sposób przygotowania na: Makrela na kanapkę

Obraną makrelę łaczymy z pokrojona drobno cebulką , łyzką oliwy i przyprawą.
Podajemy z ogórkiem dla przełamania smaku i chlebkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 19.04.2015 08:44
bardzo smaczne
paula191919 14.04.2015 19:18
Jak to pasta z makreli to jest zawsze przepyszna!
Seba 01.04.2015 07:30
bardzo dobra
Ela15 07.03.2015 09:52
łatwy i fajny przepis
adelajda 02.03.2015 22:53
Super pasta :)
Megi 27.02.2015 08:06
rewelacja na kanapkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak