Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smażona kiełbaska

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 2 szt
papryka czerwona 1 szt
pomidory krojone z puszki 1 puszka
cebula 1 szt
przyprawy

Przepis i sposób przygotowania na: Smażona kiełbaska

Kiełbasę kroimy w kółka i smażymy. Przekładamy do garnka wlewamy pomidory razem z zalewą i dusimy na wolnym ogniu. W tym czasie kroimy cebulkę oraz paprykę i smażymy na rozgrzanym oleju. Przekładamy do kiełbaski. Dusimy jeszcze ok. 15 minut. Na koniec doprawiamy do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Milka100 25.02.2015 07:37
pycha to kiełbaska:)
R'n'G Kitchen 24.02.2015 19:08
Super! W pomidorach ,pycha!
Pietruszka 24.02.2015 16:38
pyszna kiełbaska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak