Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Udka paprykowo-czosnkowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 4 sztuki
oliwa
sól i pieprz
Czosnek suszony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Udka paprykowo-czosnkowe

Umyte udka nasmarować oliwą. Oprószyć przyprawami i pozostawić na kilka godzin w lodówce. Potem wstawić do piekarnika nagrzanego do 190-200 stopni. Piec przez około 1,5 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosiag 23.02.2015 23:09
nozka super przypieczona
agnieszka214 23.02.2015 18:25
apetyczna nózka mniam
Sroczka 23.02.2015 15:26
Pyszne mięsko, zjadłabym takie z chęcią.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak