Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Golonko pieczone w papryce

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

golonka wieprzowa 2 sztuki
sól i pieprz
Papryka słodka mielona Prymat
Czosnek suszony Prymat
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Golonko pieczone w papryce

Golonki umyć i zalać wodą. Delikatnie posolić. Gotować pod przykryciem aż będą półmiękkie. Wyjąć, ostudzić. Natrzeć oliwą, solą, pieprzem, papryką słodką mieloną oraz czosnkiem granulowanym. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i upiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 23.02.2015 09:26
moje smaki,pychaaaaa !
Lidzia 23.02.2015 08:13
Po prostu mniamuśna.
Michał2 22.02.2015 23:48
Dobre jedzenie
stan2401 22.02.2015 22:40
pycha, zjadłoby się
Henryka2 22.02.2015 22:27
Apetycznie wygląda.
Milka100 22.02.2015 22:13
apetyczna golonka:)
Anna169Hosz 22.02.2015 22:12
Jeszcze tylko zimne piwo i pełnia szczęścia:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak