Szaszłyki

Szaszłyki

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kiełbasa śląska

    0,5 kg
  • cebule małe

    0,5 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w plastry około 2 cm,cebulę na dwie lub cztery części(zależy od wielkości).Nakłuwać na patyki do szaszłyków i upiec na grilu lub w piekarniku.

Aktualności

Komentarze (14)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

barbara11561

24.04.2013 07:10
wreszcie ciepło i zaczynamy grillowanie,też lubię szaszłyki:)

Joanna108

18.07.2012 15:51
robię podobnie

Joanna108

18.07.2012 15:51
robię podobnie

Joanna108

18.07.2012 15:51
robię podobnie

misia53

04.07.2012 18:20
ali szaszły skromny przecie najsmaczniejszy jest na świecie!

Ewelina38

11.06.2012 18:06
bardzo lubię takie z grilla

rutynka

17.02.2012 12:15
szybkie i baaardzo smaczne

SyMiki

28.07.2011 22:25
proste i smaczne

Małgorzata77

10.06.2011 10:19
proste

Edyta38

01.05.2011 19:48
super smaczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i szybkie

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat