kurczak nadziewany groszkiem

kurczak nadziewany groszkiem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kurczak

    1 szt
  • masło

    3 łyzki
  • zielony groszek

    200 g
  • cielęcina

    100 g
  • śmietana

    3 łyzki
  • cukier

  • sól, pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cielecine zemlec wymieszac z ugotowanym, groszkiem,smietana i łyzka masła.Doprawic sola i pieprzem.Umytego kurczaka nadziac farszem i zaszyc.Piec 20 minut na kazde 500 g miesa w temperaturze 200 stopni polewajac pozostałym masłem

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat