Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

piergi drożdżowe z serm pleśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto drożdżowe: 500 gram
ser pleśniowy złocisty 600 gram
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: piergi drożdżowe z serm pleśniowym

Ciasto rozwałkowujemy, wycinamy krążki każdy napełniamy serem i ziolami zlepiamy. Pieczemy 35 minut w 180 stpopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak