piergi drożdżowe z serm pleśniowym

piergi drożdżowe z serm pleśniowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ciasto drożdżowe:

    500 gram
  • ser pleśniowy złocisty

    600 gram
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ciasto rozwałkowujemy, wycinamy krążki każdy napełniamy serem i ziolami zlepiamy. Pieczemy 35 minut w 180 stpopniach.

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat