Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczen barania z kiszopna kapusta

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 750 g
suszone sliowki 10 szt
słonina 100 g
masło 1 łyzka
cebula 1 szt
Liść laurowy suszony Prymat 1 szt
sól, pieprz
baranina 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: pieczen barania z kiszopna kapusta

cebule obrac i posiekac na drobno przesmazyc na masle.Słonine pokroicx w kostke i stopic w garnku.Dodac odcisnieta kapuste cebule namoczone sliwki, lisc l;aurowy pieprz i sól i dusic ,podlewajac woda 1 godzinke.Pod koniec duszenia włożyc pokrojona w kostke pieczen.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 27.12.2010 00:16
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak