Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Serduszka w sosie koperkowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 1/2 kg
mąka 1/2 szkl.
woda
sól, pieprz
olej z pestek dyni
kostka rosołowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Serduszka w sosie koperkowym

Serca wrzucamy do wody z kostką rosołową, przyprawiamy. Gotujemy aż podroby będą miękkie. Do naszego bulionu dodajemy odrobinę oliwy z pestek dyni do smaku. W szklance rozrabiamy mąkę z niewielką ilością wody, dodajemy suszony koperek, mieszamy, wlewamy na wrzący bulion. Smacznego !

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 14.08.2012 06:43
dobre
Elżbieta17 24.01.2012 09:03
musi by? dobre:)
kuklik 29.12.2011 12:20
wspaniały obiadek
Magdalena1110 30.10.2011 21:18
pycha
rosik93 31.08.2011 20:46
ciekawe
Ewa111 27.07.2011 17:44
bardzo lubię taki obiad
agano 03.07.2011 23:51
nie przepadam,ale smacznie wyglada
daria899 30.04.2011 13:19
pyszne
Magdalena/26Mooi 29.04.2011 15:56
na pewno by mi smakowalo
Justyna73 28.01.2011 15:47
ale pysznie to danie wygląda
Karolek1 18.12.2010 17:06
Bardzo, bardzo lubię gotowane serduszka ze wszelkimi sosami.
minka 11.08.2010 15:08
Smacznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak