Sposób przygotowania

Krok 4 / 5

Ugotowanego selera zmiksować na kremową masę. Doprawić gałką muszkatołową i przełożyć do reszty zupy. Śmietanę dokładnie połączyć z żółtkami. Do mąki dodać odrobinę ciepłego płynu i wymieszać. Do garnka przełożyć śmietankę z żółtkami i mąkę. Doprawić do smaku solą i pieprzem oraz ziarenkami wanilii.


Komentarze

  • 0
    img_20130717_161126
    Opublikowano

    Wiktoria29

    pyszna zupka, bardzo lubię krem z selera chociaż w wersji z sandaczem nie próbowałam
  • 0
    2b2454fc4a42e5ae2cf70109b434e5df
    Opublikowano

    bertpvd

    Zupa wygląda obłednie ! Muszę to danie wypróbować !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    takiej jeszcze nie jadłam
  • 0
    10410966_678113462281236_7455861174554495752_n
    Opublikowano

    Kuchnia Marty

    Aromatyczny krem z selera z prażonymi migdałami i wanilią już tworzy idealną kompozycję smakową. W połączeniu z delikatnym mięsem sandacza to strzał w 10 :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edith85

    musi być pyszna
  • 0
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    Bardzo pysznie wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Z wielka przyjemnością zjadłabym taką zupę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mami93

    Super wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !