Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pingwiny oliwkowo-serowe

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki czarne
serek kanapkowy biały
marchew
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: pingwiny oliwkowo-serowe

Marchew gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Część oliwek przekrawamy wzdłuż po ukosie , serkiem wypełniamy pingwinie brzuszki. W całych oliwkach kawałkiem marchewki wypełniamy otworek po pestce będzie to główka pingwina, również z marchwi wykrawamy pingwinie płetwy. Na wykałaczkę nabijamy kolejno głowę, brzuszek i płetwy i gotowego wbijamy w plaster zrolowanego sera.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 14.02.2015 18:19
fajne przekąski
gosia561 14.02.2015 17:59
dobre na party
cukiereczek 14.02.2015 17:35
zabawna przekąska
gosia1988 14.02.2015 17:10
pomysłowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak