pieczona panga z ziołami

pieczona panga z ziołami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filety z pangi

    2 sztuki
  • pieprz biały Prymat

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • oliwa z oliwek

    2 łyżki
  • sok z cytryny

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Filety opłukać, osuszyć, polać sokiem sporządzonym z soku z cytryny, oliwy z oliwek, pieprzu i soli. Zawinąć w folię aluminiową i ułożyć na blasze. Piec przez 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do 150 stopni. Smacznego!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Emiliozo

18.07.2011 11:42
smaczna

Jolanta_P-S

06.01.2011 11:39
po obejrzeniu pewnego reportażu pangi już nie kupuję

Smakosz6

20.12.2010 10:50
to zdjęcie nie przedstawia mojej potrawy- to są smażone filety, a nie pieczone

cukiereczek

29.11.2010 12:39
Na obiad super

basiulka20088

12.10.2010 11:16
mniaaam u mnie dziś karpik na kolację:)

berys18

05.10.2010 09:39
lubie ryby

eli82

04.09.2010 12:51
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat