Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pieczona panga z ziołami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filety z pangi 2 sztuki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sól do smaku
oliwa 2 łyżki
sok z cytryny 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: pieczona panga z ziołami

Filety opłukać, osuszyć, polać sokiem sporządzonym z soku z cytryny, oliwy z oliwek, pieprzu i soli. Zawinąć w folię aluminiową i ułożyć na blasze. Piec przez 30-40 minut w piekarniku nagrzanym do 150 stopni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 18.07.2011 11:42
smaczna
Jolanta_P-S 06.01.2011 11:39
po obejrzeniu pewnego reportażu pangi już nie kupuję
Smakosz6 20.12.2010 10:50
to zdjęcie nie przedstawia mojej potrawy- to są smażone filety, a nie pieczone
cukiereczek 29.11.2010 12:39
Na obiad super
basiulka20088 12.10.2010 11:16
mniaaam u mnie dziś karpik na kolację:)
berys18 05.10.2010 09:39
lubie ryby
eli82 04.09.2010 12:51
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak