Przepis i sposób przygotowania na: Keftedes
Kroki postępowania
2 ząbki czosnku siekamy.
Smacznego :)
cebula | 1 szt. |
natka pietruszki | 1 pęczek |
oliwa | 1 łyżeczka |
koncentrat pomidorowy | |
białe wino wytrawne | 1 szklanka |
cynamon | |
sól do smaku | |
pieprz | |
rozmaryn | |
pomidory krojone z puszki | |
przecier pomidorowy |
mięso mielone wołowe | 250 gramów |
mięso mielone wieprzowe | 250 gramów |
oliwki czarne | |
chleb | 4 kromki |
cynamon | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko | 1 szt. |
oliwa | |
cebula | 1 szt. |
natka pietruszki | 1 pęczek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: