Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa serowa z grzankami czosnkowymi

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion na żeberkach 1 litr
ser camembert 100 gram
serek topiony śmietankowy duży 1 gram
czosnek 4 ząbki
bagietka 1 sz
ser żółty 1 (ostry)

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa serowa z grzankami czosnkowymi

Bulion gotujemy. Bułkę kroimy w plastry nacieramy czosnkiem i wkładamy do nagrzanego piekarnika aż się ze złoci. Do gotującego bulionu wrzucamy po kolei rozdrobnione sery. przyprawiamy .Podajemy z grzankami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marta1371 29.03.2011 18:10
przepyszna
Przemek4 11.08.2010 11:28
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak