Przepis i sposób przygotowania na: Tarta z kurczakiem i pieczarkami
Kroki postępowania
Tarta smakuje wyśmienicie na ciepło i na zimno.
Smacznego :)
pierś z kurczaka | 2 szt. |
pieczarki | 250 gramów |
szalotka | 2 szt. |
wino białe wytrawne | 50 ml |
śmietana kremowa 36% | 50 ml |
masło | 2 łyżeczki |
oliwa | |
jajko | 2 szt. |
cząber | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
pieprz |
mąka pszenna | 1 szklanka |
masło | 100 gramów |
jajko | 1 szt. |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: