Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka ze szpinaku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak świeży 1/2 op
pomidor 1 szt
cebula czosnkowa 1/2 szt
ząbek czosnku 1-2 szt
oliwa 2-3 łyżki
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka ze szpinaku

Szpinak myjemy i urywamy ogonki. Pomidor i cebule kroimy w małą kosteczkę i dodajemy do szpinaku. Czosnek przeciskamy przez praskę i dodajemy do oliwy. Doprawiamy do smaku sola i świeżo zmielonym pieprze, mieszamy i dodajemy do szpinaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak