Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filet z farszem serowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 4 szt
Farsz:
papryka 1
ząbek czosnku 1
sera żółtego 10 dag
białego sera 20 dag
posiekanego kopru 1 łyżka
masła 1 łyżka
sło, pieprz
olej 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Filet z farszem serowym

Filety naciąć kieszenie opruszyć solą i pieprzem.Paprykę usunąć gniazdo nasienne.Czosneki paprykę posiekać.Połączyć z pozostałymi składnikami farszu.Doprawić solą i pieprzem.Filety napełnić farszemspiąć patyczkami.Skropić olejem i mażyć na ruszcie około 20 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak