Składniki:
mięso mielone indycze | 60 dag |
parówki | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 3 łyżeczki |
mięso mielone indycze | 60 dag |
parówki | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżeczki |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: