Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chrzanowa
Gotową podajemy z jajkami ugotowanymi na twardo oraz z natką pietruszki.
kiełbasa | 300 gram (wiejska) |
boczek wędzony | 300 gram |
marchew | 1 sztuka |
ząbek czosnku | |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 ziarenka |
chrzan | 300 gram (słoiczek) |
woda | 2,5 litry |
jajko | 6 sztuk (ugotować) |
natka pietruszki | do podania |
śmietana | 2-3 łyżki do zabielenia |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: