Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka pieczona z masłem czosnkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło czosnkowe
bagietka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka pieczona z masłem czosnkowym

Kupujemy surową bagietkę 9 dostępna w sklepie carrefour), wyciągamy z worka, nacinamy od góry paseczki. DO każdego nacięcia wkładamy łyżeczkę masła czosnkowego. Zapiekamy w piekarnika przez 10 minut w temp. 200 stopni. Najlepsza na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Edyta31 28.09.2011 23:26
pycha, uwielbiam takie
Neetka90 13.05.2011 23:41
mniam !
Neetka90 13.05.2011 23:41
mniam !
kuklik 20.01.2011 12:12
ciekawe
pauluna
pauluna 23.08.2010 12:38
super
Margo1 13.08.2010 23:03
dobre
marzencia2007 12.08.2010 14:34
ja bym wolała z masłem koperkowym ;)
plocia 12.08.2010 13:35
są świetne do sałatek czy do grilla
RenataZ-et 11.08.2010 10:46
Świetny pomysł!! Przy najbliższej okazji na pewno kupię i wypróbuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak