Przepis i sposób przygotowania na: Pomarańczowy tuńczyk
Tak przygotowaną sałatkę przekładamy do salaterki lub do wydrążonych połówek po pomarańczy.
tuńczyk kawałki w oleju | 1 puszka |
cytryna | 1 sztuka |
pomarańcza | 1 sztuka |
likier pomarańczowy | 1 łyżka |
cebula | 1 mała sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
majonez | 3-4 łyżki |
sól do smaku | |
cukier | |
pieprz | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: