Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Przygotowanie sosu bolognese:

Mięso wołowe i wieprzowe bardzo drobno siekamy lub mielimy w maszynce. Marchewkę obieramy i kroimy w drobną kostkę tak samo cebulę i cukinię. W garnku lub na patelni rozgrzewamy oliwę i wrzucamy cebulkę i przeciśnięty przez praskę czosnek. Podsmażamy kilka minut po czym dodajemy marchewkę. Jak warzywa już zmiękną dodajemy cukinie, a następnie mięso. Przesmażamy kilka minut często mieszając i wlewamy czerwone wino.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe,apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Świetnie wyglądają- jak ze skansenu :D
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie wyglada
  • 0
    20150824_185523
    Opublikowano

    idealme

    bardzo fajny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    matesko

    Ależ apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczne pierogi
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Bardzo apetyczny widok
  • 0
    original
    Opublikowano

    wwwiolka

    Bardzo fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kamil

    Wygląda ciekawie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    lubię to :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aisoglam

    Pysznie wyglądają! :)
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Uwielbiam takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczne pierogi
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    pyszny obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !