Przepis i sposób przygotowania na: Marchewka po marokańsku
Marchewkę pokrój na kawałki wrzuć we wrzątek osolony,ugotuj na półtwardo.Przełóż do salaterki,polej sosem,wymieszaj i wstaw na 1 h do lodówki.Podawaj do kotletów.
marchewki | 800 g |
sól |
oliwa | 0,5 szklanki |
ocet winny | 5-6 łyżek |
ząbki czosnku | 4 |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Kminek mielony Prymat | 1 łyżka |
pieprz | 0,5 łyżeczki |
natka kolendry | 2 łyżki |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: