Przepis i sposób przygotowania na: Koszyczki z pieczarkami
Kroki postępowania
Pieczarki myję, i kroję. Dodaję do cebulii dalej smażę. Doprawiam solą, pieprzem., majerankiem. Farsz studzę
pieczarki | 25 dkg |
cebula biała | 2 sztuki |
sól i pieprz | 1 do smaku |
majeranek | 1 do smaku |
pomidorki koktajlowe | 12 sztuk |
olej | 1 do smaku |
drożdże | 1 dkg |
sól | 1/2 łyżeczki |
cukier | 1 szczypta |
mąka pszenna | 30 dkg typ 650 |
masło | 2 dkg |
mleko 3,2% | 1 i 3/4 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: